HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/24253

 
Title :[総説]「味の評価とメカニズム」呈味のメカニズムを活用したコク味物質など新しい有効素材の探索・発見
Title alternative :[Review]How taste works(Discovery of taste ingredients with understanding its molecular mechanisms)
Authors :幸田, 徹
Authors alternative :Kouda, Tohru
Authors affiliation :味の素株式会社イノベーション研究所
Issue Date :31-Mar-2017
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :雑誌掲載論文
Type (NII) :Journal Article
ISSN :0912-9588
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/24253
Citation :南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists Vol.32 no.1 p.1 -3
Appears in Collections:南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Vol.32No.1p1.pdf383KbAdobe PDFView/Open