沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/20.500.12001/24253
|
|
Title | : | [総説]「味の評価とメカニズム」呈味のメカニズムを活用したコク味物質など新しい有効素材の探索・発見 |
Title alternative | : | [Review]How taste works(Discovery of taste ingredients with understanding its molecular mechanisms) |
Authors | : | 幸田, 徹 |
Authors alternative | : | Kouda, Tohru |
Authors affiliation | : | 味の素株式会社イノベーション研究所 |
Issue Date | : | 31-Mar-2017 |
Publisher | : | 南方資源利用技術研究会 |
Type Local | : | 雑誌掲載論文 |
Type (NII) | : | Journal Article |
ISSN | : | 0912-9588 |
Rights | : | 南方資源利用技術研究会 |
URI | : | http://hdl.handle.net/20.500.12001/24253 |
Citation | : | 南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists Vol.32 no.1 p.1 -3 |
Appears in Collections | : | 南方資源利用技術研究会誌 = Journal of the society tropical resources technologists
|
Files in This Item:
File |
Description |
Size | Format |
Vol.32No.1p1.pdf | | 383Kb | Adobe PDF | View/Open |
|
|
|