HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/16032

 
Title :ゴーヤを含む苦味・渋味食品の健康への影響
Authors :山野, 善正
酒井, 映子
玉城, 一
Authors affiliation :おいしさの科学研究所
愛知学院大学
琉球大学
Issue Date :30-Nov-2012
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :会議発表論文
Type (NII) :Conference Paper
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/16032
Citation :南方資源利用技術研究会 研究発表会・特別講演会 no.H24 p.7 -8
Appears in Collections:Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
24nen-ken_p7.pdf789KbAdobe PDFView/Open