HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/16011

 
Title :紅麹を副原料とした発泡酒の抗酸化
Authors :玉城, 愛加
玉城, 康智
Authors affiliation :沖縄工業高等専門学校
創造システム工学専攻生物資源工学コース
Issue Date :25-Nov-2011
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :会議発表論文
Type (NII) :Conference Paper
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/16011
Citation :南方資源利用技術研究会 研究発表会・特別講演会 no.H23 p.5 -6
Appears in Collections:Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23nen-ken_p5.pdf972KbAdobe PDFView/Open