HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/15969

 
Title :泡盛蒸留粕を利用した新規発酵調味料の開発 基礎編
Authors :豊川, 哲也
熱田, 和史
金内, 誠
洌鎌, あおい
大城, 勤
福地, 香
鎌田, 靖弘
田村, 博三
角田, 潔和
小泉, 武夫
Authors affiliation :忠孝酒造
沖縄県工業技術センター開発研究部
東京農業大学応用生物化学部醸造科学科
Issue Date :4-Dec-1999
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :会議発表論文
Type (NII) :Conference Paper
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/15969
Citation :南方資源利用技術研究会 研究発表会・特別講演会 no.16 p.6 -7
Appears in Collections:Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16kai-ken_p6.pdf999KbAdobe PDFView/Open