HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/15967

 
Title :細菌の生産する大豆乳凝集酵素の性質と食品加工への利用
Authors :青山, みさ子
小橋川, 共啓
安田, 正昭
Authors affiliation :琉球大学農学部
Issue Date :4-Dec-1999
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :会議発表論文
Type (NII) :Conference Paper
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/15967
Citation :南方資源利用技術研究会 研究発表会・特別講演会 no.16 p.4 -4
Appears in Collections:Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
16kai-ken_p4.pdf652KbAdobe PDFView/Open