HOME    mypage    Japanese    library    university    Feedback

沖縄地域学リポジトリ >
The Society of Tropical Resources Technologists >
Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.12001/15954

 
Title :泡盛古酒の旨さ形成の仕組み
Authors :須藤, 茂俊
Authors affiliation :沖縄国税事務所主任鑑定官
Issue Date :28-Nov-1998
Publisher :南方資源利用技術研究会
Type Local :会議発表論文
Type (NII) :Conference Paper
Rights :南方資源利用技術研究会
URI :http://hdl.handle.net/20.500.12001/15954
Citation :南方資源利用技術研究会 研究発表会・特別講演会 no.15 p.14 -15
Appears in Collections:Abstracts of the annual workshop of the Society of Tropical Resources Technologists

Files in This Item:

File Description SizeFormat
15kai-ken_p14.pdf1003KbAdobe PDFView/Open